Home » Știri » Ardeal » Cazul Kaufland: a fost întocmit procesul-verbal pe baza denunţului Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT)

Cazul Kaufland: a fost întocmit procesul-verbal pe baza denunţului Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT)

21. 9. 2017.
share:

În data de 6 septembrie 2017, Zakariás Zoltán, preşedintele organizaţiei judeţene Harghita a Partidului Popular Maghiar din Transilvania a depus un denunţ penal împotriva vlogger-ului, care foloseşte porecla „Miliţianul” şi a dobândit notorietate în urma difuzării înregistrării video provocatoare pe care a făcut-o la hipermarketul Kaufland din municipiul Odorheiu Secuiesc. Denunţul a fost trimis de către poliţie la Parchetul General unde după audierea lui Zakariás a fost întocmit un proces-verbal.

„Cazul a demarat bine. Organele abilitate au luat măsurile legale necesare în mod corect şi cu mult profesionalism. Cu ocazia acestor demersuri a fost întocmit procesul-verbal care conţine denunţul nostru” – a prezentat preşedintele organizaţiei judeţene Harghita a PPMT starea de fapt. În încheierea scurtei relatări, el şi-a exprimat speranţa că autorităţile vor proceda şi în continuare cu profesionalismul şi meticulozitatea arătată acum. 

Biroul de Presă al Partidului Popular Maghiar din Transilvania