Home » Hírek » Országos » Aláírásgyűjtés a betelepítések ellen - Erdély-szerte várják a támogatókat

Aláírásgyűjtés a betelepítések ellen - Erdély-szerte várják a támogatókat

2015. 11. 16.
Megosztás:

Magyarországon a FIDESZ aláírásgyűjtésbe kezdett a kötelező betelepítési kvóta ellen. Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt csatlakozva ehhez a kezdeményezéshez, felkéri az öntudatos erdélyi polgárokat, hogy aláírásukkal mindannyian csatlakozzanak a betelepítést ellenzőkhöz.

A párizsi tragikus merényletek is bizonyítják, hogy az Európai Unió vezetőinek eddigi, bevándorlókkal kapcsolatos stratégiája elhibázott, sőt, hosszútávon egész Európa jövőjét veszélyezteti. Határvédelemre és a migráció megállítására van szükség. A kötelező betelepítési kvóták nemhogy megoldják, de elmélyítik a válságot.

Aláírásunkkal is nyomatékosítva, nyilvánítsuk ki demokratikus véleményünket: meg akarjuk védeni a nemzetet, meg akarjuk védeni közös értékeinket, meg akarjuk védeni Romániát és ezáltal Erdélyt, meg akarjuk védeni őshonos nemzeti közösségeinket!

Mindazokat, akik csatlakozni szeretnének kezdeményezésünkhöz, ezáltal pedig hitet tennének az önálló, erős és biztonságos Európa, valamint Kárpát-medence mellett, várjuk az Erdély-szerte működő EMNT és Néppárt irodákba. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre, valamint ugyaninnen kaphatnak üres aláíró íveket is, hogy a családtagok, szomszédok és ismerősök között is gyűjteni lehessen a kézjegyeket. 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria