Home » Hírek » Erdély » Decemberi Csillagos Hírek

Decemberi Csillagos Hírek

2013. 12. 20.
Megosztás:

Decemberi Csillagos Hírek Megjelent a Csillagos Hírek ez évi utolsó száma. Az Erdélyi Magyar Néppárt havilapja decemberben egyforma tartalommal kerül terjesztésre Bihar, Szatmár és Szilágy megyékben.

A lapot a terjesztők ingyen viszik házhoz, aki netán nem jut hozzá, az a párt irodáiban és az EMNT székházaiban igényelheti, vagy megnézheti a képre kattintva.

Egy 2014-es falinaptár képezi a lapszám cím- és hátoldalát, a belső hat oldalon Tőkés László EP-képviselőnek, az Erdélyi Magyar Nemzeti tanács elnökének és a Néppárt védnökének adventi üzenete, Toró T. Tibornak, az EMNP elnökének évértékelője (címe: 2013 – az autonómia és a hidegbéke éve), valamint Zatykó Gyula partiumi régióelnöknek egy összegzése, beszámolója olvasható interjúformában, Türelemmel és békességgel, de megalkuvás nélkül címmel).

Egy szatmárnémetiben lezajlott autonómiakonferenciáról és a Néppárt palagáz-kitermeléssel kapcsolatos álláspontjáról is olvashatni a kiadványban, amelyből az is megtudható, hogy a Minta nevű ifjúsági szervezet építése lankadatlanul folytatódik az új évben is.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria