Home » Hírek » Országos » Kolozsváron tartotta küldöttgyűlését a MINTA ifjúsági szervezet

Kolozsváron tartotta küldöttgyűlését a MINTA ifjúsági szervezet

2016. 11. 21.
Megosztás:

Közel negyven küldött részvételével tartották meg Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezetének, a Mintának, soron következő küldöttgyűlését. A tanácskozáson – melyen jelen volt Szilágyi Zsolt, a Néppárt elnöke is – újraválasztották a szervezet élére Tőke Ervint.

Kolozsváron tartotta küldöttgyűlését a MINTA ifjúsági szervezet

Újraválasztotta a MINTA Küldöttgyűlése Tőke Ervint a szervezet élére. Munkáját – alelnökökként – Székely Beáta, Kolcza István és Brassai Hunor segítik, ügyvezető alelnöknek pedig Tőkés Lehelt választották.

A tanácskozáson az újraválasztott elnök beszámolt a szervezet elmúlt időszakban végzett munkájáról, s hangsúlyozta: az erdélyi magyar közösségért tenni akaró szervezetként a Mintának küldetése van, s ennek szellemében igyekeznek végezni munkájukat.

A megjelent küldötteket Szilágyi Zsolt, a Néppárt elnöke is köszöntötte. A politikus elmondta: nagyra becsüli a Minta munkáját, és örömét fejezte ki, hogy a szervezetnek Erdély-szerte szép számmal vannak szimpatizánsai. „Sokat dolgoztatok, de a munkát ne hagyjátok abba! Képezzétek magatokat, mert ti a jövő politikusai vagytok, akik hittel és elszántsággal dolgozhatnak közös nemzeti ügyünk érdekében” – mondta Szilágyi Zsolt a megjelenteknek.

A Fidelitasz nevében Várfi András, a szervezet dél-alföldi regionális igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, s hangsúlyozta: a két ifjúsági-politikai szervezet között eddig is kiváló volt az együttműködés, és reméli, hogy még szorosabbra fűzhetik kapcsolatukat. A Jobbik IT nevében Kéki Imre Krisztián, a szervezet nemzetpolitikai kabinetfőnöke köszöntötte a küldötteket, s tolmácsolta Vona Gábor, Jobbik-elnök, valamint Szávay István és Farkas Gergely jobbikos parlamenti képviselők jókívánságait. 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria