Home » Hírek » Országos » Lezajlott az idei utolsó Bejön a vidék! helyi termelői vásár

Lezajlott az idei utolsó Bejön a vidék! helyi termelői vásár

2017. 11. 14.
Megosztás:

Az Aranyosszéki Gazdák Egyesülete kilencedik alkalommal szervezte meg a Bejön a vidék! elnevezésű helyi termelők vásárát, november 11-12. között. A vásárra idén utolsó alkalommal került sor, jövőre azonban tovább folytatódik a rendezvény.

Lezajlott az idei utolsó  Bejön a vidék! helyi termelői vásár
A hétvégi vásárban sok érdeklődő megfordult, legtöbben elégedett vásárlókként távozva, akik a jó minőségű helyi termékek között válogathattak. Idén 8. alakommal sikerült megszervezni a Bejön a vidék! rendezvényt, amelyen összesen 40 Kolozs megyei termelő vett részt. Az árusok bérmentesen vehettek részt az eseményen, a vásárok költségeit az Aranyosszéki Gazdák Egyesülete biztosította.

Lezajlott az idei utolsó  Bejön a vidék! helyi termelői vásár

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényen idén több mint 10000 látogató fordult meg, így a termelők is kellő elégedettséggel zárhatták be standjaikat. A vásár célja, hogy felhívja a figyelmet a helyi termékek fogyasztásának fontosságára, így segítve a termelők fennmaradását.

Lezajlott az idei utolsó  Bejön a vidék! helyi termelői vásár
Az Aranyosszéki Gazdák Egyesülete megköszöni a sajtó részvételét az esemény reklámozásában, továbbá a STUDCOOP és a Slow Food Torda egyesületek időszakos partnerségét. Az események a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával jöttek létre.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria