Home » Hírek » Erdély » Megjelent a Csillagösvény

Megjelent a Csillagösvény

2014. 5. 14.
Megosztás:

Az Erdélyi Magyar Néppárt háromszéki alkalmi kiadványa ezúttal a magyarországi országgyűlési és az európai parlamenti választások közötti időszakban jelenik meg, ez a két esemény részben meg is határozza a nyolcoldalas nyomtatvány tartalmát.

Tőkés László EP-képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti tanács elnöke és a Néppárt védnöke, illetve Toró T. Tibor, az EMNP elnöke foglalja össze a közelmúlt sikereit, a jelen feladatait és a közeljövő kihívásait egy-egy interjúban, vázolva a párt hozzáállását a május 25-i választásokhoz. Az erdélyi magyarságnak volt és már biztosan lesz is képviselője Brüsszelben a Fidesz–KDNP listáján befutó helyen szereplő Tőkés László személyében, ezért a mostani kampánynak az autonómiáról kell szólnia.

Johann Taierling a székelyföldi ingatlanrestitúció visszásságairól nyilatkozik, egy anyag a kormánytényezővé vált RMDSZ mulasztásaiból tallóz, más írások a Néppárt háromszéki munkájáról számolnak be. A folyamatos zászlócirkuszról is olvashatnak a Csillagösvényben a polgárok, a kiadványt a terjesztők ingyen viszik házhoz, aki netán nem kap, az a Néppárt irodáiban és az EMNT székházaiban igényelheti vagy megnézheti az alábbi képre kattintva

Megjelent a Csillagösvény

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria