Home » Hírek » Erdély » Minta: tisztújítás Csíkzsögödön

Minta: tisztújítás Csíkzsögödön

2014. 8. 3.
Megosztás:

Csíkzsögödön tartották az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezetének, a Mintának, éves Küldöttgyűlését. Az augusztus 3-án megrendezett tanácskozáson az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Néppárt tisztségviselői is jelen voltak.

Minta: tisztújítás Csíkzsögödön

Küldöttek és meghívottak a Minta Küldöttgyűlésén

A Minta célja, hogy a közélet iránt érdeklődő fiataloknak cselekvési teret biztosítson, ahol célirányosan végezhetik tevékenységüket az általuk fontosnak vélt nemzet- és aktuálpolitikai témákban. A minél hatékonyabb munkavégzés érdekében az idei Küldöttgyűlésen vezetőképzőre is sor került, ahol szervezetmenedzsmenti kérdésekről esett szó. A találkozón többek közt felszólalt Sándor Krisztina, az EMNT ügyvezető elnöke, Zakariás Zoltán, a Néppárt országos alelnöke, valamint Takács Krisztián, a Jobbik IT alelnöke. A szép számban megjelent küldötteket üzenetben köszöntötte Tőkés László, az EMNT elnöke, Toró T. Tibor, a Néppárt elnöke, Fancsali Barna, a Magyar Ifjúsági Tanács elnöke, Kurucz Dániel, a budapesti Fidelitas Nemzetpolitikai kabinetjének elnöke, valamint Hollik István, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke.

Minta: tisztújítás Csíkzsögödön

A Minta vezetősége: Tőkés Lehel, Balogh Csilla, Tőke Ervin, Sándor Eszter és Kolcza István  

A küldöttek módosították a szervezet Alapszabályzatát, létrehozva az Országos Választmányt, valamint sor került az éves tisztújításra, melynek eredményéül Tőke Ervin látja el továbbra is a Minta elnöki feladatait. Munkáját Tőkés Lehel ügyvezető alelnökként, Balogh Csilla Partiumért felelős alelnökként, Sándor Eszter Közép-Erdélyért felelős alelnökként, Kolcza István pedig Székelyföldért felelős alelnökként segíti.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria