Home » Hírek » Országos » Néppárti vezetők a Fidesz kongresszusán

Néppárti vezetők a Fidesz kongresszusán

2015. 12. 15.
Megosztás:

Az Erdélyi Magyar Néppárt elnökségéből Szilágyi Zsolt elnök, valamint Toró T. Tibor, Mátis Jenő, Zatykó Gyula és Zakariás Zoltán alelnökök vettek részt a Fidesz vasárnap megtartott tisztújító kongresszusán.

Mint ismeretes, az Erdélyi Magyar Néppárt a nagyobbik magyarországi kormánypárt stratégiai partnereként végzi munkáját az erdélyi magyar érdekérvényesítés folyamatában. Ennek szellemében csatlakoztak a Fidesz által meghirdetett aláírásgyűjtéshez, mely a kötelező befogadási kvóták ellen, valamint Magyarország és a magyar érdek megvédéséért szerveződött.

Az Erdélyi Magyar Néppárt ez úton is gratulál az elnyert bizalomért - felelős munkájukhoz erőt, hitet és kitartást kívánva - Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének, a Fidesz elnöki tisztségében való újraválasztásáért, valamint az alelnöki tisztségbe újraválasztott Pelczné Gáll Ildikó EP-képviselőnek, továbbá az újonnan megválasztott alelnököknek, Gulyás Gergely, Kubatov Gábor és Németh Szilárd országgyűlési képviselőknek, akik eddig is értő empátiával követték és támogatták a külhoni magyar közösségek törekvéseit.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria