Home » Hírek » Székelyföld » Szilágyi Zsolt: egyedül a Néppártot nem fenyegeti a korrupció gyanúja

Szilágyi Zsolt: egyedül a Néppártot nem fenyegeti a korrupció gyanúja

2016. 5. 13.
Megosztás:

Az Erdélyi Magyar Néppárt az egyetlen olyan politikai párt, amelyet semmilyen korrupciógyanú nem fenyeget – jelentette ki Marosvásárhelyen Szilágyi Zsolt. Az EMNP elnöke gratulált a párt Maros megyei és a marosvásárhelyi szervezetének, hogy a nehéz helyzet ellenére folyamatosan fejlődnek és 2012-höz képest közel duplájára nőtt a tanácsos-jelöltek száma. Szilágyi hangsúlyozta, az EMNP továbbra is támogatja a közös magyar polgármester-jelöltet, Soós Zoltánt.

Szilágyi Zsolt: egyedül a Néppártot nem fenyegeti a korrupció gyanúja

Bereczki Ferenc, a Néppárt Maros megyei elnöke megjegyezte: azokban a községekben, ahol nem indítottak polgármester-jelöltet, ott a lakosság etnikai összetétele és a jelöltek száma függvényében hoztak döntést.  

Dr. Pálosi Csaba, a marosvásárhelyi szervezet elnöke és a jelöltlista vezetője hangsúlyozta, a lista összeállításakor a szakmaiság volt a legfontosabb kritérium. „Vajon milyen szakmai kritérium alapján lett Peti András az RMDSZ listavezetője, miután a repülőtéri adminisztrátori állás vizsgáját elbukta?” – kérdezte Pálosi, aki szerint „egy ilyen bukás után nem célravezető a gyenge diákot az élre tenni.”

Maros megyében a Néppárt 421 tanácsos jelöltet és 9 polgármester-jelöltet indít.  

 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria