Home » Hírek » Országos » Teremfoci bajnokság volt Kézdivásárhelyen

Teremfoci bajnokság volt Kézdivásárhelyen

2019. 6. 24.
Megosztás:

Az Erdélyi Magyar Néppárt kézdivásárhelyi szervezete teremfoci bajnokságot szervezett a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A bajnokság nyílt és ingyenes volt, így részt vehettek azok a csapatok, amelyek június 3-ig jelentkeztek.

Teremfoci bajnokság volt Kézdivásárhelyen

Nyolc csapat mérettette meg magát az egynapos bajnokságon. Kézdivásárhelyről a Csillag, az Akarat, a DCM, a Gerilla, a Vegas Pub, az AS Koma és Sepsiszentgyörgyről a Sepsi EMNP és a Szemerja. Mérkőzésvezető Gazda József volt.

A jó hangulatú mérkőzések alatt a csapatok a legjobb képességeik szerint fociztak és adtak mindent bele a győzelemért. Végül a Lőrincz Lázár vezette Vegas Pub szerezte a legtöbb pontot, ők lettek a bajnokság győztesei. Második helyezett lett a Fazakas V. Péter által vezetett Szemerja, harmadik helyezett pedig az Ilyés Botond vezette Csillag.

Gál Elemér, Czipa Loránd és Taierling Johann, városi tanácsosok adták át a kupákat a nyerteseknek és a diplomákat a bajnokság résztvevőinek.

A győztes csapat, a Vegas Pub, névsora: Lázár Lőrincz, Niculy Raymund, Vitán Domokos, Dobozi Krisztián, Pál Zsolt, Buntnaru Vlad, Fazakas Robert, Danalizi Levente, Bihari Balázs.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria