Home » Hírek » Országos » Tisztújítás a marosvásárhelyi Néppártban

Tisztújítás a marosvásárhelyi Néppártban

2019. 2. 21.
Megosztás:

Február 20-án tartotta tisztújító küldöttgyűlését az Erdélyi Magyar Néppárt marosvásárhelyi szervezete. Pálosi Csaba leköszönő elnök beszámolójának elfogadása után a tagság az elnök, valamint elnökségi tagok személyére tehetett javaslatot.

A jelenlévők Brassai Hunort választották meg a szervezet új elnökének, akinek munkáját – elnökségi tagként – Mihály István, Keseri Ferenc, dr. Donáth Árpád és dr. Pálosi Csaba segíti majd.

Brassai programja ismertetése során vázolta az elkövetkező két év kihívásait, különös tekintettel a 2020-as önkormányzati választásokra. Programjában innovatív megoldásokat, valamint aktívabb hozzáállást ígért a városi közügyek területén.

A marosvásárhelyi szervezet, dr. Donáth Árpád, a Marosszéki Székely Tanács elnökének kérésére felvállalta, hogy továbbra részt vesznek a Székely Szabadság Napjának szervezésében, valamint a mozgósításban.

A küldöttek felhatalmazták az új városi elnökséget, hogy saját polgármesterjelölttel és tanácsosi listával indítsák a Néppártot a 2020-as önkormányzati választásokon.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria