Home » Hírek » Országos » Tisztújítás a sepsiszentgyörgyi Néppártban

Tisztújítás a sepsiszentgyörgyi Néppártban

2019. 2. 23.
Megosztás:

Február 22-én tartotta tisztújító küldöttgyűlését az Erdélyi Magyar Néppárt sepsiszentgyörgyi szervezete. Az eseményt a Sugás Vendéglőben szervezték meg, ahol több tucatnyi Néppárt-tag volt jelen. A tisztújításon Kolcza István, a Néppárt széki elnöke és Bálint József, a Néppárt megyei elnöke köszöntötte a jelenlevőket.

Tisztújítás a sepsiszentgyörgyi Néppártban

A tisztújítások rendjén a jelenlévők megerősítették elnöki tisztségében Kolcza Istvánt, alelnöknek pedig Tatár Imolát és Orbán Róbertet választották. Elnökségi tagnak Fazakas Etelét és Márton Csabát választották, így a felállt új elnökség öt tagú lett.

Kolcza István, aki a Néppárt városi tanácsosa is, beszámolt eddigi tevékenységéről, valamint az elért eredményekről, továbbá gratulált az újonnan megalakult elnökségnek, s abbéli reményének adott hangot, hogy a továbbiakban is eredményes munkát végezhetnek majd. Bálint József szintén gratulált a megválasztott elnökségnek, kitartó, eredményes munkát kívánva.

A tanácskozás végén a jelenlévők döntöttek a megyei küldöttgyűlésen résztvevő sepsiszentgyörgyiek személyéről, mely utóbbi találkozóra március 9-én kerül sor Sepsiszentgyörgyön.

 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria