Home » Hírek » Országos » Új lendület az udvarhelyszéki Mintában

Új lendület az udvarhelyszéki Mintában

2019. 11. 25.
Megosztás:

A hétvégén két új szervezetet alapított Udvarhelyszéken az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezete.

Brassai Hunor, elnök és Zsigmond Hunor alelnök jelenlétében szombaton a székelykeresztúri, vasárnap pedig a bögözi szervezet tartotta meg alakulógyűlését. Amint azt az országos szervezeti vezetők elmondták: a mintások régi vágya válik valóra azzal, hogy immár a székely székközpontok és erdélyi nagyvárosok után elérkeztek a szervezet érettségét mutató új mérföldkőhöz is, vagyis immár a kisvárosokban és a vidéki településeken is megalakíthatják szervezeteiket.

„Örülünk, hogy sikerült egy olyan vidéken is megjelennünk, ahol az Ifjúsági- és sportélet bár eddig is jelen volt, valahogy mégsem sikerült ennek szervezett kereteket biztosítani. Reméljük, hogy ebben tudunk majd a helyi csapatok segítségére lenni” – mondta Brassai Hunor. „A helyi elnököknek igyekszünk minden olyan segítséget megadni, melyekre a munkavégzésük során igényt tartanak” – tette hozzá Zsigmond Hunor. 

Az alakulóüléseken megjelentek Koncz Hunor János székelykeresztúri és Boros Attila bögözi elnököknek és csapatuknak eredményes munkát és sok sikert kívántak.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria