Home » Hírek » Erdély » Új Minta-szervezetek alakultak

Új Minta-szervezetek alakultak

2013. 11. 19.
Megosztás:

Lelkes kis csapat indult Nagyszalontáról Paptamásiba, ahol Balogh Csilla megyei elnök vezetésével új helyi szervezete alakult a Néppárt ifjúsági partnerszervezetének, a Mintának. A delegációt a helyszínen Oláh József fogadta, aki az EMNP tamási szervezetének elnöke. Vass Tamás József, a Minta Partiumért felelős országos alelnöke a helyszínen hasznos információkkal, útbaigazításokkal szolgált a fiataloknak. A paptamási Minta-szervezet féltucat taggal alakult meg, vezetőjükké Oláh Boglárka Lillát, helyettesévé pedig Kovács Kornéliát választották. Búcsúzóul a csoportképhez egy sziklatömb mögé álltak, mintegy jelezve: íme, ilyen erősek és időtállóak kívánunk lenni!

Új Minta-szervezetek alakultak

Új Minta-szervezetek alakultak

Nagyváradon a demokráciaközpontban Tőke Ervin, a Minta országos elnöke szolgált hasznos információkkal a közel húsz főnyi érdeklődőnek. A fiatalokkal való találkozó végén itt is megalakult a Néppárt ifjúsági partnerszervezete, helyi elnökké Szabó Róbert Miklóst, alelnökké Kiss Lászlót választották.
Legközelebb Élesden kívánnak létrehozni Minta-szervezetet a szalontai illetőségű megyei elnök, Balogh Csilla vezetésével.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria