Home » Hírek » Közép-Erdély » Gyakornokok és önkéntesek jelentkezését várják

Gyakornokok és önkéntesek jelentkezését várják

2015. 7. 6.
Megosztás:

Ahogy arról már egy korábbi sajtótájékoztatón is beszámoltak, az Erdélyi Magyar Néppárt kolozsvári és Kolozs megyei szervezetei gyakornoki és önkéntesi programot hirdettek.

A nyári időszakban várják azokat a – főként társadalomtudományokkal foglalkozó – egyetemi hallgatókat, akik gyakornokként végeznének két hetes munkát az Erdélyi Magyar Néppárt keretei között. Tekintettel azonban a Néppárt széles tevékenységi körére, egyéb szakok diákjainak jelentkezését is szívesen fogadják. A gyakornokok betekinthetnek a Néppárt és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács munkájába, valamint megismerkedhetnek a honosítási eljárás folyamatával is. A gyakornoki munka elvégzéséről a programban résztvevők igazolást kapnak. Érdeklődni és jelentkezni a fancsalierno@neppart.eu címen, valamint a 0762248686-os telefonszámon lehet.

Szintén a fentebbi elérhetőségeken, valamint a kolozsvári Demokrácia Központban várják az önkéntesek jelentkezését, akik besegíthetnek a Néppárt és az EMNT által szervezett programok lebonyolításába, s olyan tevékenységekből vehetik ki részüket, mint például a kolozsvári Magyar Játszótér Napok.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria