Home » Hírek » Országos » Kangoo Jumps a Minta szervezésében

Kangoo Jumps a Minta szervezésében

2017. 9. 28.
Megosztás:

A sepsiszentgyörgyi Minta ifjúsági szervezet második alkalommal szervezi meg a Get Fit with Fitness Move sporteseményét, amelyre a Mikes Kelemen Elméleti Líceum sporttermében kerül sor szeptember 30-án, szombaton. A főként Kangoo Jump aerobik elemeket tartalmazó esemény szervezője Székely Ágnes, a szervezet alelnöke.

„Fontos, hogy egészségesen éljünk és mozogjunk, éppen emiatt ez a rendezvény ingyenes mindenki számára, aki szeretne mozogni és megtapasztalni, hogy milyen sportolni a kangoo cipőkben” – hangsúlyozta Székely Ágnes. A rendezvényre pontosan kell érkezni, 10 óra 30 percre, ezt követően 11 óráig személyi igazolvánnyal lehet átvenni az aerobik mozgáshoz szükséges cipőket. A torna 11 órától kezdődik, amelyen meghívottként Przibislawszky-Bodo Sugárka, csíkszeredai Kangoo Jump oktató is jelen lesz.

A Minta ifjúsági szervezet országos alelnöke, Kolcza István, így nyilatkozott az eseményről: „A mozgásra szükség van ahhoz, hogy egészségesen éljünk. A mindennapi rohanásban sem hanyagolhatjuk el a testmozgást.” Hozzátette: örvend, hogy a Minta szervezetében vannak olyan fiatalok, akik a sport fontosságával foglalkoznak. 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria