Home » Hírek » Közép-Erdély » Mezőgazdasági konferencia Kolozs megyében

Mezőgazdasági konferencia Kolozs megyében

2017. 2. 27.
Megosztás:

Harmadik alkalommal  szervez mezőgazdasági konferenciát az Aanyosszéki Gazdák Egyesülete. A március 4-én  megszervezésre kerülő eseményen szó lesz a gazdák rendelkezésére álló pályázati lehetőségekről, sikeres gazdákról és támogatási rendszerekről is.

Március 3-ig várják mindazok jelentkezését – a 0762 248 686-os telefonszámon vagy a kolozsgazda@gmail.com e-mail címen – akik részt kívánnak venni azon a konferencián, mely hiánypótló jelleggel, a gazdálkodással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókkal ismerteti meg a résztvevőket. Az eseményen – a meghívott előadók – külön foglalkoznak az ismert pályázati lehetőségekkel, a támogatási rendszerekkel, a földügyekhez, vállalkozási- és egyesülési formákhoz kapcsolódó jogi tudnivalókkal, a mikrohitelekkel, valamint a magyarországi vidékfejlesztési lehetőségekkel. A konferencián sikeres vállalkozók számolnak be munkájuk során szerzett tapasztalataikról.

Az esemény helyszínéül a kolozsvári Kerék Csárda (Roata Faget) szolgál (Szent János út/Drumul Sfantu Ioan). A részvétel ingyenes. 

Mezőgazdasági konferencia Kolozs megyében

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria