Home » Hírek » Partium » Polgármesteri tisztséget szerezne a Néppárt Borson

Polgármesteri tisztséget szerezne a Néppárt Borson

2016. 5. 27.
Megosztás:

A márciusban alakult borsi Néppárt szervezet célja a polgármesteri tisztség megszerzése és a lehető legtöbb néppárti jelölt bejuttatása a helyi képviselőtestületbe – hangzott el a helyi szervezet szerdai sajtótájékoztatóján, ahol a helyi jelöltek mellett Szilágyi Zsolt, a Néppárt országos elnöke és Csomortányi István, a Néppárt Bihar megyei elnöke is jelen voltak.

Polgármesteri tisztséget szerezne a Néppárt Borson

Richter József polgármesterjelölt a község földjeinek visszaszolgáltatásával felmerülő gondok tisztázására és megoldására tett ígéretet, míg Molnár Dezső, a Néppárt helyi elnöke és tanácsosjelöltje hangsúlyozta, a tanácsosoknak a közösséget kell szolgálniuk és nem a saját érdekeiket.

Szilágyi Zsolt szerint az újonnan alakult helyi néppártos szervezet a választás lehetőségét teremtette meg, így megvan az esély arra, hogy június 5-én azok is elmenjenek választani, akik az utóbbi időben elfordultak a politikától. A Néppárt országos elnöke arra kérte a jelenlévőket, hogy a hasznos szavazat elve alapján, egy erősebb közképviselet érdekében, arra buzdítsák az embereket, hogy a néppártos polgármesterjelöltre és csapatára szavazzanak.

Csomortányi István történelmi pillanatnak nevezte azt, hogy huszonöt év után az emberek először választani és nem szavazni fognak.

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria