Home » Hírek » Partium » Seres Ferenc a Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatója

Seres Ferenc a Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatója

2015. 6. 25.
Megosztás:

Seres Ferenc a Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatójaAz Erdélyi Magyar Néppárt korábbi Szatmár megyei elnökét bízták meg a párt megyei szervezési igazgatói feladataival. Seres Ferenc a 2014-es államelnöki kampány alatt már szervezője volt a megyét érintő tájékoztató akciónak.

„Soha nem lehetek egészen elégedett munkám eredményeivel. Azt érzem, a Szatmár megyei magyarság érdekében mindig lehet többet és jobban dolgozni, s ez vonatkozik a tavalyi államelnök-választáson elért eredményeinkre is. Természetesen megköszönöm mindazok támogatását, akik szavazatukkal Szilágyi Zsolt mellett döntöttek, s csak ígérni tudom, hogy még kitartóbban dolgozunk a közeljövőben” – nyilatkozta Seres Ferenc. Új – szervezési igazgatói – tisztségére kitérve Seres elmondta: számára a ranglétrán betöltött új és újabb lépcsőfokok csak még több munkát jelentenek.

„Egy jól meghatározott stratégia mentén kialakított összefogásra kell koncentrálnunk a transzilvanista érdekeket és értékeket szem előtt tartva. Jól látjuk, hogy az autonómia ügye sem a megfelelő ritmusban halad, ezért úgy kell végezzünk munkákat – s ehhez tartom magam is –, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt. Ez nem függ kinevezett tisztségektől, vagy hatalmi pozícióktól” – mondta Seres.

A 2016-ban esedékes választásokra kitérve a Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatója elmondta: sürgősen meg kell találni a partnerség és összefogás lehetőségeit, de nem mindegy, hogy ez az együttműködés kikkel és milyen körülmények között jön létre. „Világos programunk van, számos emberhez elért már eddig is üzenetünk, de nincs lehetőségünk olyan látványos kampányokat folytatni, mint egyes pártok teszik, s melyek során három napig tartó mulatságokat szerveznek, s utána magukra hagyják a választókat. Mi nem a cirkusz és kenyeret a népnek elvét képviseljük. Békét akarunk, élhető jövőt és gazdasági fellendülést” – mondta Seres Ferenc. 

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria