Home » Hírek » Országos » Tisztújítás a Szilágy megyei Néppártban

Tisztújítás a Szilágy megyei Néppártban

2019. 3. 12.
Megosztás:

Tisztújítást tartott az Erdélyi Magyar Néppárt Szilágy megyei szervezete. A tanácskozás résztvevői áttekintették az elmúlt időszak főbb közéleti eseményeit, valamint meghatározták a szervezet következő időszakra vonatkozó stratégiáját.

A tisztújítások rendjén a jelenlévők Szilágy megyei Néppárt-elnöknek választották Kui Attila Zsoltot, alelnöknek pedig Darabont Attilát és Pap Sándort, kiknek munkáját – elnökségi tagokként – Vincze Ferenc és Kelemen Norbert segítik majd.

A résztvevők kijelölték a március 23-án Nagyváradon megszervezésre kerülő Országos Küldöttgyűlés küldöttjeit és póttagjait, az országos elnöki tisztségre pedig a Néppárt jelenlegi elnökét, Szilágyi Zsoltot jelölték, míg országos alelnöknek Zatykó Gyulát.

Kui Attila Zsolt felszólalása során tájékoztatta a megjelenteket a közelgő március 15-i nemzeti ünnep alkalmából várható eseményekről, s elmondta: a Néppárt több Szilágy megyei településen is részt vesz a megemlékezéseken, így Szilágycsehben 12 órától, Krasznán 15 órától, Zilahon 17 órától, Szilágykémeren pedig 19 órától helyezik el az emlékezés koszorúit.  

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria